Підсумки студентської олімпіади з інформаційної безпеки

II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з інформаційної безпеки зібрав у нашому університеті 54 студента з 12 університетів України

31 травня, 2018
картинка

У період 24-27 квітня 2018 р. у нашому університеті, на базі кафедри «Електронні обчислювальні машини», вже вкотре пройшов II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з інформаційної безпеки, в якій взяли участь студентські команди з різних університетів України. Загалом 54 студента з 12 університетів України змагались за перемогу, що передбачало вирішення задач з чотирьох напрямків, а саме: «Безпека інформаційних і комунікаційних систем», «Технічний захист інформації», «Управління інформаційною безпекою» та «Прикладна криптологія».

Від університету участь в олімпіаді взяли студенти факультету «Технічна кібернетика» кафедри «Електронні обчислювальні машини».

В напруженій, але цікавій боротьбі І місце в індивідуальному заліку посів Педенко Ілля (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту ім. академіка В.Лазаряна), ІІ місце розділили – Капшученко Дар’я (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна), Цикало Ігор (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна) та Кандій Сергій (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна), ІІІ місце розділили – Марухненко Олександр (Харківський національний університет радіоелектроніки), Кіян Анастасія (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна), Даценко Максим (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка») та Розумовський Кирило (Запорізький національний технічний університет).

У командному ж заліку призові місця розподілились наступним чином:

І місце – Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна

ІІ місце – Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

ІІІ місце розділили – Інститут спеціального зв’язку та захисту інформації  національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»

Для учасників олімпіади також була організована цікава екскурсія по місту, зокрема, у Аерокосмічний центр.

Свої відгуки, зауваження та пропозиції щодо проведення Олімпіади надсилайте на електронну адресу [email protected]

 

Фотографії вручення грамот та дипломів переможцям і призерам олімпіади за посиланням.