Місцевий розвиток, орієнтований на громаду

Семінар-тренінг з питань сталого розвитку в рамках співпраці ДНУЗТ ім. академіка В. Лазаряна та ДНУ ім. О. Гончара зі спільним проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

14 листопада, 2017
Картинка

9-10 листопада на Дніпропетровщині проведено черговий семінар-тренінг з питань сталого розвитку в рамках співпраці ДНУЗТ ім. академіка В. Лазаряна та ДНУ ім. О. Гончара зі спільним проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Учасниками тренінгу стали переважно молоді вчені нашого університету – магістранти та аспіранти, що зараз вивчають дисципліни «Управління проектами», «Формування проектних пропозицій та ініціація проектної діяльності», тощо.

За традицією в перший день учасники тренінгу ознайомились з методологією Проекту та глобальними цілями сталого розвитку.

Другий день для багатьох з них відкрив новий погляд на розвиток країни в цілому та окремих громад. Відвідавши та поспілкувавшись із активістами громадських організацій Нікопольського району, вони побачили позитивний досвід пошуку зовнішніх та внутрішніх інвестицій для вирішення наявних проблем на місцях, процес активізації населення, приклади енергоефективних рішень щодо опалення соціальних закладів.

Дякую всім співорганізаторам заходу:

Тетяні Дієвій та Олені Харченко – менеджерам Проекту,

Сергію Кривогузу та Миколі Шевченку – менеджерам КП «Молодіжний центр Дніпропетровщини»,

Марині Литвин – завідувачу кафедри міжнародної економіки і світових фінансів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара

Гордєєвій Інні, Ользі Леоненко – співробітникам кафедри "Управління проектами, будівлі та будівельні матеріали",

Леоніду Краснову – голові декількох ОСББ м. Нікополя і одночасно магістранту нашого університету,

Олегу Фельдману – за забезпечення туристичної складової проекту,

Всім учасникам – за гарну творчу атмосферу.

 

Координатор Проекту від університету,

Голова Ради молодих вчених ДНУЗТ,

к.т.н., доцент Григорій Мозолевич