Міжнародний зелений дискус у Харкові

5-8 жовтня 2017 року у м. Харків екологи нашого університету прийняли участь у тристоронній міжнародній зустрічі зеленого руху «Від екологічних протестів до зеленого дискуса»

10 жовтня, 2017
Зеленый дискус_Основное

5-8 жовтня 2017 року у м. Харків відбулась тристороння міжнародна зустріч зеленого руху «Від екологічних протестів до зеленого дискуса». На цій зустрічі позицію екологічної спільноти Придніпровського регіону презентували співробітники нашого університету та учасники спільноти #ECODIIT.

Цей захід організований під егідою міжнародної інституції екологічного та сталого розвитку Green Forum за підтримки фундацій Brot fur die Welt та DRA for a European civil society. За чотири дні регіонального діалогу еко-активісти та науковці з України, Російської Федерації та Білорусі змогли обговорити спільне бачення розвитку зеленого руху у країнах Східного партнерства та сформувати принципову повістку спільних дій заради збереження довкілля та сталого розвитку територій.

Екологічна спільнота університету вдячна організаторам за можливість екологічної кооперації на міжнародному рівні та партнерам з Центру екологічних ініціатив «Екодія» за фінансову підтримку участі представників університету у цьому заході