Міжнародна співпраця з КНР

За результатами зустрічі з представниками групи компаній UIMC підписано Договір про співпрацю в галузі освіти

1 березня, 2019
картинка

Український інститут міжнародної освіти, заснований китайським інвестором компанією ТОВ «УММК», розпочав роботу з організації освітнього процесу для громадян Китайської Народної Республіки щодо обміну на комерційній основі в українських ВНЗ.

У зв’язку з цим нашому університету запропоновано співробітництво в галузі освіти за наступними напрямками:

  • встановлення та розвиток міжнародних зв’язків між організаціями та державними установами України та КНР в галузі освіти;
  • організація освітнього процесу для громадян КНР у ДНУЗТ з профільних спеціальностей;
  • навчання студентів КНР на англомовних спеціальностях освітнього рівня «Бакалавр» та «Магістр», можливість отримувати «подвійний диплом»;
  • проведення культурно-мистецьких заходів;
  • взаємодія та організація комплексних заходів з підготовки абітурієнтів до вступу у ДНУЗТ;
  • участь у китайсько-українському проекті «3+2».

Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна з діловим візитом відвідали представники групи компаній UIMC пан Лю Юйдань і пані Валерія Самосват.

Валерія – випускниця ДНУЗТу, успішно закінчила навчання на факультеті «Мости і тунелі» у 2015 році. Після захисту диплому вона поїхала на стажування до Китаю, вивчила китайську мову і наразі проводить роботу зі зміцнення міжнародних відносин ДНУЗТу та китайских компаній.

За результатами зустрічі підписано Договір про співпрацю в галузі освіти, метою якого є прийом іноземців на навчання до ДНУЗТ, розвиток взаємовідносин між Україною та Китайською Народною Республікою, створення та реалізація спільних навчальних програм, сприяння академічній мобільності.