КОНКУРС ПРОЕКТІВ І СТАРТАПІВ INNODNIPRO

Конкурс проводиться вперше і має на меті сприяти підтримці та професійному зростанню розробників і популяризувати винахідницьку й підприємницьку діяльність у сфері інновацій.

21 березня, 2018
Авватар_конкурс

19 березня у Дніпрі розпочався конкурс для талановитих розробників InnoDnipro. Прийом проектів та стартапів на нього триватиме до 30 квітня. Конкурс проводиться вперше і має на меті сприяти підтримці та професійному зростанню розробників і популяризувати винахідницьку й підприємницьку діяльність у сфері інновацій.

Подати проект для участі в InnoDnipro можна на спеціальній сторінці конкурсу, яку створили на офіційному сайті Дніпровської міської ради.

Серед тематичних напрямів – освоєння нових технологій транспортування енергії, впровадження енергоефективних, ресурсоощадних технологій, освоєння альтернативних джерел енергії; впровадження нових технологій та обладнання для якісного медичного обслуговування, лікування, фармацевтики, ветеринарної медицини; розвиток сучасних інформаційних, комунікаційних технологій, робототехніки тощо.

Переможців конкурсу визначить журі у складі відомих експертів та вчених. Саме вони й розподілятимуть грошову винагороду серед переможців. Загальний бюджет конкурсу – 500 тис. грн.

Детальна інформація