Конгрес Української студентської ліги

9-11 грудня в Житомирі зібралися студенти з усіх куточків України: делегати від 44 ОСС та ГО.Для чого? Аби голосувати за важливі рішення, творити зміни, налагоджувати співпрацю та розвивати студентство і молодь України...

20 грудня, 2022
3

Конгрес Української студентської ліги

 

9-11 грудня в Житомирі зібралися студенти з усіх куточків України: делегати від 44 ОСС та ГО.

Для чого? Аби голосувати за важливі рішення, творити зміни, налагоджувати співпрацю та розвивати студентство і молодь України.

Делегатом від Українського державного університету науки і технологій стала заступниця голови РС УДУНТ, студентка 4 курсу факультету Управління процесами перевезень - Бичишина Дар‘я.

 

Перший день заходу відбувся у Поліському Національному Університеті, де молодь привітали начальник Житомирської ОВА - Віталій Бунечко, заступниця міського голови Житомира - Марія Місюрова та ректор університету - Скидан Олег.

Другий день провели у сесійній залі Житомирської Міської Ради. На заході був присутній міський голова Житомира - Сергій Сухомлин.

Подискутували на тему цифровізації системи вищої освіти на панельній дискусії з фахівцями.

День завершився театральною виставою в Житомирському академічному музично-драматичному театрі ім. Івана Кочерги від студентів КНУКіМ.

Завершили Конгрес у Житомирській Політехніці. Послухали ректора університету - Віктора Євдокімова, поговорили про волонтерські ініціативи у Житомирі та про навчання українських студентів за кордоном спільно.