Онлайн-лекція з компанією EDIN: практика впровадження е-ТТН

На факультеті Управління процесами перевезень відбулася онлайн-лекція з компанією EDIN, в ході якої студенти та викладачі мали змогу познайомитися з теоретичними аспектами та практикою використання в перевізному процесі електронної ТТН

20 березня, 2023
аватар

Факультет «Управління процесами перевезень» активно впроваджує практику залучення до освітнього процесу представників виробництва. Так, 14 березня 2023 р. на факультеті відбулася онлайн-лекція з компанією EDIN, що є лідером українського ринку цифрових рішень для електронного документообігу та розробником B2B сервісів. Участь у лекції взяли більше 100 студентів та викладачів факультету УПП.

Під час лекції керівник проектів компанії EDIN Станіслав Кашуба докладно розповів про теоретичні та законодавчі аспекти діджиталізації українського бізнесу, поділився досвідом розробки та впровадження сервісів для роботи з електронною товарно-транспортною накладною (е-ТТН), яка з 1 серпня 2023 року стає обов'язковою для організації автомобільних перевезень в Україні.

Цікавою частиною лекції став практичний кейс, в якому Станіслав за допомогою сервісів EDIN детально продемонстрував процес створення е-ТТН та порядок обміну накладною між учасниками логістичного ланцюга.

Лекція викликала живу дискусію, в ході якої було обговорено цілий ряд питань, пов’язаних з впровадженням електронного документообігу при організації автоперевезень. Варто зазначити, що від факультету УПП було запропоновано ряд удосконалень для покращення сервісу електронного документообігу, розробленого компанією EDIN.

Для проведення практичних та лабораторних занять компанія EDIN надала безкоштовний доступ студентам та викладачам до своїх сервісів.

Університет висловлює щиру подяку компанії EDIN за плідну співпрацю в освітній сфері!

 

Відео-запис лекції доступний за посиланням //youtu.be/hgoCuFqgADI

 

Контакти та посилання на сервіси EDIN доступні в презентації презентація EDIN