Заходи до Дня захисників та захисниць України

13 жовтня 2021 року з метою вшанування мужності українського народу, сприяння зміцненню патріотичного духу в суспільстві, на кафедрі військової підготовки відбувся святковий мітинг та спартакіада.

18 жовтня, 2021
11

13 жовтня 2021 року, напередодні свята Дня Захисників та Захисниць України, з метою вшанування мужності українського народу, сприяння зміцненню патріотичного духу в суспільстві, на кафедрі військової підготовки спеціалістів Державної спеціальної служби транспорту відбувся святковий мітинг та спартакіада.

Проректор з науково-педагогічної, економічної роботи, перспективного та інноваційного розвитку доктор технічних наук, професор Радкевич Анатолій Валентинович нагадав усім присутнім славетні сторінки історії України та українського війська та привітав особовий склад кафедри зі святом.

Найкращі військовослужбовці та працівники кафедри отримали подяки та грамоти.

Доброю традицією кафедри є вшанування пам’яті тих, хто віддав своє життя у боротьбі за Україну – на вшанування загиблих захисників та захисниць України було оголошено хвилину мовчання, а кращі курсанти отримали право покласти квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам-студентам ДІІТу.

Спортивні змагання відбулись за  участі команд від всіх чотирьох навчальних курсів кафедри.

Учасники змагалися в таких видах спорту: біг на 100 метрів, естафета 4 по 100 метрів, перетягування канату, підтягування на перекладині.

Свято пройшло в дружній, веселій та емоційній атмосфері.

Команди-переможці  отримали грамоти та запашні пироги.