З Днем Вишиванки!

Щиро вітаємо всіх зі святом, з Днем вишиванки – святом, яке об’єднує громадян України, символізує міцний зв’язок поколінь...

18 травня, 2023
Новости 4к

Шановні співробітники і студенти!

Щиро вітаємо всіх зі святом, з Днем вишиванки – святом, яке об’єднує громадян України, символізує міцний зв’язок поколінь.

День вишиванки — це свято сповідування національних українських традицій, плекання культури, патріотизму та єдиного, міцного українського духу! Чудовий орнамент має свою давню, захисну історію. В усі часи, коли згадуються козацтво та українці — на одязі цих людей ми бачимо таємничі візерунки: це вірування та звичаї нашого українського народу. Вишиванка для нас не лише одяг на свята. Це національний оберіг, святиня, що символізує собою духовне багатство українського народу та несе наші традиції і мудрість.

Бажаємо всім нам пам’ятати та примножувати добрі традиції, передавати їх нашим нащадкам. Зичимо здоров’я та радості, миру Вам та вашим домівкам, добра та злагоди.

Адміністрація університету.

 

До дня вишиванки Наукова бібліотека УДУНТ та Кафедра військової підготовки спеціалістів Державної спеціальної служби транспорту підготували власні медіа-проєкти.

 

Запрошуємо до перегляду культурно медіа-проєкту «ВИШИВАНКА УДУНТ 2023»  

 

Медіа-проєкт від курсантів кафедри до Дня вишиванки