Студентський Кейс-чемпіонат від «Метінвест»

Краткое описание: Наш університет у фіналі чемпіонату представляла команда факультету УПП «IRONMEN»

17 травня, 2021
17052021

У період з лютого по квітень 2021 року компанія «Метінвест» проводила Студентський Кейс-чемпіонат, спрямований на вирішення практичних задач на ключових виробничих підприємствах Запоріжжя, Маріуполя, Авдіївки, Кривого Рогу та Кам'янського.

Наш університет у чемпіонаті представляла команда IRONMEN у складі студентів факультету УПП Страшко Олександра, Компанійця Ростислава та Лівандовського Артема під керівництвом доцента кафедри «Транспортні вузли» Малашкіна Вячеслава Віталійовича, які обрати практичну задачу «Скорочення часу розвантаження вагонів на дробильній фабриці Центрального ГЗК».

У рамках кейс-чемпіонату були проведені екскурсії на виробництво, консультації з менторами, розробка ефективного рішення і, врешті решт, наша команда IRONMEN серед 900 учасників проекту вибилася у фінал конкурсу!

Фінал студентського кейс-чемпіонату від «Метінвест» відбувся 29 квітня 2021 року. Нажаль, команда IRONMEN не змогла посісти призові місця. Але учасники команди не засмучуються, адже вони отримали не лише призи за участь у чемпіонаті у вигляді цінних речей та подарункових сертифікатів, але й значний досвід з організації роботи підприємств металургійної промисловості.

Вітаємо наших фіналістів!