«Інженер IIІ тисячоліття» – 2022

12 травня 2022 року відбулася XXI Міжнародна студентська наукова конференція «Інженер IIІ тисячоліття»

16 травня, 2022
121212

«Інженер IIІ тисячоліття» – 2022

12 травня 2022 року відбулася XXI Міжнародна студентська наукова конференція «Інженер IIІ тисячоліття»

У двадцять перший раз під егідою Українського державного університету науки і технологій відбулася щорічна Міжнародна студентська наукова конференція «Інженер III тисячоліття». Цьогоріч захід проходив дистанційно. Організатори конференції вітали студентів, молодих науковців, аспірантів з України та зарубіжжя, аби всі вони могли долучитися до наукової спільноти та висвітлити свої здобутки на сторінках збірника конференції.

Організація цього важливого у житті наукової молоді заходу стала доброю традицією кафедри філології та перекладу УДУНТ, яка першою в Придніпров’ї започаткувала проведення такого масштабного наукового форуму, який проводиться іноземними мовами (англійська, французька, німецька). Мультилінгвальний статус конференції, безперечно, сприяє розвитку міжнародних зв’язків, зміцненню позицій молодих науковців на міжнародній арені та має важливе значення для євроінтеграційних процесів нашої країни.

На сьогодні взяти участь у конференції зацікавлені студенти, аспіранти, молоді вчені майже з усіх технічних та більшості гуманітарних ЗВО регіону, багатьох міст України та країн зарубіжжя.

Оргкомітетом конференції прийнято близько півсотні заявок учасників, зокрема, з Українського державного університету науки і технологій, Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, Дніпровського медичного інституту традиційної і нетрадиційної медицини, Humboldt University of Berlin (Germany), L’école de commerce (France) та ін.

Тези доповідей, представлені на конференції, зачіпають найрізноманітніші актуальні питання, зокрема, захисту навколишнього середовища, впровадження сучасних інформаційних технологій, проблеми енергозабезпечення, будівництва, питання, пов’язані з вирішенням проблем транспортної інфраструктури, недоліки соціально-економічної політики сьогодення, а також чимало питань гуманітарного блоку.

За результатами роботи конференції опублікований збірник тез доповідей, який можна завантажити за посиланням.

Оргкомітет висловлює щиру подяку всім учасникам конференції та всім причетним до її організації. Бажаємо успіхів і наснаги у подальших наукових звершеннях!

 

Член оргкомітету конференції,

доц. каф. філології та перекладу

А. В. Безруков


Тези конференції