Університет уклав угоду про співробітництво з IT-компанією Yalantis

14 листопада 2022 року до Українського державного університету науки і технологій завітали представники IT-компанії Yalantis...

15 листопада, 2022
Новости 4к

14 листопада 2022 року до Українського державного університету науки і технологій завітали представники IT-компанії Yalantis.

 

Під час зустрічі з представниками адміністрації університету, профільних факультетів та студентів обговорено перспективи співробітництва спрямованого на підвищення рівня підготовки студентів та кваліфікації працівників університету.

 

За результатами зустрічі між Українським державним університетом науки і технологій та “ ПП Yalantis” укладено договір про довгострокове співробітництво у сфері сучасних інформаційних технологій.

 

Довідка: Компанія Yalantis є топовою українською компанією в сфері ІТ, надає послуги з розробки програмного забезпечення протягом 14 років. Співробітниками компанії є більше 500 спеціалістів з Дніпра, Львову, Київа ,Харкова та інших міст України. Клієнтами компанії є фірми з США, Західної Європи,регіонів Середнього Сходу. Компанію відрізняє високий професіоналізм в роботі на всіх етапах створення проекту: від аналізу ідеї клієнта до просування продукту на ринку.