Науково-практична конференція студентів та молодих вчених

Всеукраїнська 78-науково-практична конференція студентів та молодих вчених «Проблемі будівництва, водокористування та екології» підсекція «Управління проектами, будівлі та будівельні матеріали»

11 квітня, 2018
Картинка

29-го березня на кафедрі «Управління проектами, будівлі та будівельні матеріали» відбулась Всеукраїнська 78-науково-практична конференція студентів та молодих вчених «Проблеми будівництва, водокористування та екології» підсекція «Управління проектами, будівлі та будівельні матеріали». На конференції були присутні викладачі кафедри, співробітники та студенти університету.

За активну участь у роботі конференції, а також за роботу у пошуках інформації на засіданні кафедри було вирішено оголосили подяку студентам групи ПБ1721: Пастушенко В. В., Кругліковій Н. Г.; студентам групи ПБ1511 Коровіциній Ю. В., Кочетковій Ю. М.; студенту групи ПБ1411: Кавдову І. О.

А також за кращу доповідь нагородити грамотою студентів групи ПБ1511: Батащук Галину Вікторівну, Демідова Олександра Сергійовича, Іванова Олега Сергійовича.