«2D» (подвійні дипломи)

УВАГА!!! ВСТУП БЕЗ ЗНО!!! Навчання за програмою «Два дипломи 2D» ДНУЗТ (Україна) – Вища школа управління охороною праці WSZOP (Польща)

10 вересня, 2020
fb

Навчаючись у Дніпровському національному університеті залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна (ДНУЗТ) за освітньою програмою «Фінанси, банківська справа та страхування», Ви маєте можливість взяти участь у програмі «2D»(подвійні дипломи) та отримати два дипломи про вищу освіту: український (ДНУЗТ) та європейський – Вищої школи управління охороною праці в місті Катовіце (WSZOP, Польща).

Програма паралельних дипломів з Вищою Школою Управління Охорони Праці (м. Катовіце, Польща) надає можливість студентам бакалаврських  програм здобути паралельно дипломи польського й українського університетів.

Заняття у ВШУОП проводяться онлайн з використанням методів і технологій дистанційної освіти. Заліково-екзаменаційні сесії проходять на базі ВШУОП наприкінці навчального року із безпосереднім контактом студентів і викладачів і тривають 4 тижні. Навчання  в ВШУОП проводиться польською мовою.

ДНУЗТ організовує курси з підготовки польської мови.

Прийом документів триває до 01 жовтня 2020 р.

Перелік документів:

1.Атестат про повну середню освіту з  апостилем; 

2. Закордонний паспорт;

3. Фотографія в електронній формі.

Детальна інформація на сайті Кафедри фінансів та економічної безпеки ДНУЗТ або за  телефоном:

0672754179, 0669654473 Головкова Людмила Степанівна;

0956657882 Руденко Марина Вадимівна.