Збірник тез XV Міжнародної науково-практичної конференції

16-17 грудня відбулася ХV Міжнародна науково-практична конференція "Сучасні інформаційні і комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті" присвячена 100-річчу професора Євгена Мироновича Шафіта

10 січня, 2022
12

XV Міжнародна науково-практична конференція

«Сучасні інформаційні та комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті» присвячена 100-річчу професора Євгена Мироновича Шафіта

 

16-17 грудня відбулася ХV Міжнародна науково-практична конференція "Сучасні інформаційні і комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті" присвячена 100-річчу професора Євгена Мироновича Шафіта. У конференції приймали участь представники з багатьох інших країн, зокрема, з Грузії, Канади, Естонії, Казахстану, Швеції, Польщі, Німеччини, Нідерландів, Великобританії, Білорусії, Росії, Молдови. Представники близько 35 закладів вищої освіти, з них  8 провідних університетів Придніпров’я та інших регіонів України: Києва, Харкова, Херсона, Львову.

Серед доповідачів і учасників багато відомих вчених, молодих аспірантів та магістрантів, які тільки починають свій шлях у науці, роблять перші спроби наукових досліджень.

Конференція зацікавила не лише науковців, а й практиків відомих комп’ютерних компаній.

Оргкомітет конференції щиро дякує всіх учасників конференції за участь у роботі, цікаві доповіді, плідну співпрацю, обмін професійним досвідом і радість людського спілкування.

Бажаємо учасникам конференції всіляких успіхів і подальших наукових звершень та сподіваємося на подальшу співпрацю!

 

Завантажити збірник тез