V Міжнародна науково-практична інтернет-конференція

УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПРОЄКТНОГО ТА НЕЙРОМЕНЕДЖМЕНТУ, ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ УПРАВЛІННЯ, ТЕХНОЛОГІЙ СТВОРЕННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ОБ’ЄКТІВ ПРАВА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ТРАНСФЕР ТЕХНОЛОГІЙ

9 лютого, 2023
121212

 

Шановні колеги!

запрошуємо Вас взяти участь у роботі

 

V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції

 «УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПРОЄКТНОГО ТА НЕЙРОМЕНЕДЖМЕНТУ, ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ УПРАВЛІННЯ, ТЕХНОЛОГІЙ СТВОРЕННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ОБ’ЄКТІВ ПРАВА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ТРАНСФЕР ТЕХНОЛОГІЙ»,

 яка відбудеться 23-24 березня 2023 р.

 

Мета конференції – залучення зацікавлених осіб  до обговорення та визначення шляхів та методів інформаційного, управлінського, правового, культурного, технічного, технологічного, інжинірингового та документального забезпечення використання результатів науково-дослідних робіт та інноваційних продуктів на підприємствах, в наукових,  творчих організаціях та навчальних закладах.

Робочі мови конференції – українська, польська, англійська, угорська.

Конференція запроваджена МОН України, лист Інституту модернізації змісту освіти МОН України № 21/08-53 від 19.01.2023 року у розділі ІІІ. Інтернет-конференції за № 6 у переліку.

 

Науково-тематичні  секції  конференції:  

1. Управління проєктами та програмами.

2. Моделювання в економіці та управлінні проєктами.

3. ІТ-технології в управлінні.

4. Перспективи використання комплаєнсу в умовах промислових підприємств.

5. Креативний менеджмент.

6. Удосконалення законодавства тамеханізму реалізаціїзахисту прав інтелектуальної власностів умовах післявоєнноговідновлення України.

7. Маркетинг, менеджмент, охорона, захист, експертиза та розпорядження правами інтелектуальної власності в контексті їх використання в інноваційних  проєктах.Трансфер технологій.

8. Інформаційне, документальне, патентно-інформаційне забезпечення впровадження інновацій та підвищення конкурентоспроможності підприємств, наукових організацій та навчальних закладів.

9. Інтелектуальне підприємництво – каталізатор інноваційного розвитку держави.

 

Тези доповідей будуть опубліковані у формі електронногозбірникаматеріалів конференції на сайті Інституту промислових та бізнес технологій Українського державного університету науки і технологій в розділі «Наука» та на сайті НДІ інтелектуальної власності НАПрН України.

 

Форма участі – заочна, дистанційна та безкоштовна

 

Відповідальна особа:

Петренко Віталій Олександрович

тел.: +38 (067) 710-38-19,

е-mail: petrenko_v@email.ua