Співпраця з виробниками

Питання організації навчального процесу, практичної підготовки студентів та проблеми дуальної освіти обговорювались на зустрічі керівництва Дніпровського тепловозоремонтного заводу зі студентами факультетів «Транспортна інженерія»...

1 жовтня, 2021
IMG_6726

Питання організації навчального процесу, практичної підготовки студентів та проблеми дуальної освіти обговорювались на зустрічі керівництва Дніпровського тепловозоремонтного заводу зі студентами факультетів «Транспортна інженерія» та «Управління енергетичними процесами».

Генеральний директор заводу Ростіслав Дьомін та директор по персоналу Євген Ісхаков розповіли про плани організації ремонта тепловозів на заводі, запропонували студентам прийняти участь у виконанні цієї важливої для Укрзалізниці роботи.

Передбачена робота студентів не тільки в період виробничої практики, але і виконання окремих проектних завдань протягом навчання.

В зустрічі прийняли участь перший проректор університету Борис БОДНАР, декани факультетів Микола ГРИЩЕНКО, Сергій АРПУЛЬ, завідувачі кафедр Михайло КАПІЦА, Андрій АФАНАСОВ та викладачі кафедр.