Конкурс молодіжних інновацій U-Inn

Переможці U-Inn отримають менторську підтримку для розвитку своїх ідей та по 5 тисяч доларів на їхню реалізацію

31 жовтня, 2017
U-Inn

Конкурс молодіжних інновацій U-Inn відкритий для інноваційних ідей та проектів на тему демократії і прав людини від молодих людей з регіонів України (ініціативи київської молоді розглядатимуться як локальні ініціативи, спрямовані на місто Київ) віком від 18 до 35 років, які готові створити команду однодумців та однодумиць і працювати разом над їх реалізацією.

Номінації конкурсу

«Технологічна інновація» – пропонує вирішення проблеми чи реалізацію ідеї завдяки технологіям (це може бути мобільний додаток, програма, гра, інтерактивна візуалізація).

«Соціальний скрипт» – пропонує нові інструменти та механізми, нестандартні підходи (мистецтво, гра, квест, адвокаційна кампанія) для утвердження демократії та прав людини, залучення молоді.

«Соціальне підприємництво» – використовує бізнес-моделі для вирішення соціальних проблем чи питань (виробництво, надання товарів та послуг).

Інноваційні проекти на конкурс приймаються до 11 листопада 2017 року. Для подання власного проекту потрібно заповнити форму на сайті //uinn.org.ua) та зареєструйтесь в системі. Проект можна буде змінювати, редагувати до 11 листопада 2017 року.

Переможці U-Inn отримають менторську підтримку для розвитку своїх ідей та по 5 тисяч доларів (у гривневому еквіваленті) на їхню реалізацію.