Вітаємо викладача ДНУЗТ з присудженням іменної стипендії

Активній молоді присуджено 50 іменних стипендії міського голови Дніпра Бориса Філатова

29 грудня, 2018
картинка (1)

14 грудня Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради оголосив п’ятдесятьох володарів іменних стипендій міського голови Дніпра активній молоді за результатами академічного семестру (лютий-липень 2018 року). Спеціальна комісія визначила стипендіатів з-поміж 169 претендентів.

Від Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна заявку на отримання стипендії подавали голова ради молодих вчених університету, докторант кафедри «Управління проектами, будівлі та будівельні матеріали», доцент кафедри «Економіка та менеджмент» Гордєєва Інна Олександрівна, а також заступник голови ради молодих вчених, старший викладач кафедр «Управління проектами, будівлі та будівельні матеріали» та «Економіка та менеджмент» Леоненко Ольга Валеріївна.

За результатами оцінювання доробків претендентів спеціальна комісія визнала Леоненко Ольгу Валеріївну однією з п’ятдесяти стипендіатів. У доробку Ольги Валеріївни можна відзначити проведення у якості співорганізаторки таких науково-освітніх проектів як «Весняна школа з проектного менеджменту» та «Школа молодого лідера», а також участь у якості менторки освітнього проекту «Гранти в кожний коледж, технікум та професійне училище». Заходи проектів реалізувала спільнота ГО «Рада молодих вчених Дніпропетровської області» за підтримки Департаменту освіти та науки Дніпровської міської ради, Департаменту інноваційного розвитку Дніпровської міської ради, а також Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, іменні стипендії міського голови активній молоді Дніпра присуджуються двічі на рік за значні успіхи у громадській роботі, активному сприянню розвитку молодіжної політики у місті, країні та підвищенню національної свідомості населення.

Вітаємо Леоненко Ольгу Валеріївну з відзначенням досягнень у громадській роботі та бажаємо подальшого натхнення та наснаги у розвитку та підвищенні національної свідомості молоді.

Використані матеріали: //dniprorada.gov.ua/uk/articles/item/29333/u-dnipri-viznachili-50-volodariv-imennih-stipendij-miskogo-golovi-aktivnij-molodi-

 

 

З повагою,

Рада Молодих вчених ДНУЗТ