Міжнародна науково-практична конференція

Підсумки ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні інформаційні і комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті»

27 грудня, 2019
1

11-12 грудня відбулася ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні інформаційні і комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті». У конференції приймали участь представники 16 країн, серед яких Білорусія, Німеччина, Нідерланди, Грузія, Росія, Японія, Австралія, Італія, Чехія, Польща, Данія, Словаччина, Йорданія, Казахстан та Швеція; представники понад 50 закладів вищої освіти, з них  8 провідних університетів Придніпров’я та шести інших регіонів України: Києва, Харкова, Львова, Херсона, Хмельницького.

Серед доповідачів і учасників багато відомих вчених, молодих аспірантів та магістрантів, які тільки починають свій шлях у науці, роблять перші спроби наукових досліджень.

Конференція зацікавила не лише науковців, а й практиків відомих комп’ютерних компаній. Ними представлено понад 20 доповідей.

Оргкомітет конференції щиро дякує всім учасникам конференції за участь у роботі, цікаві доповіді, плідну співпрацю, обмін професійним досвідом і радість людського спілкування.

Бажаємо учасникам конференції всіляких успіхів, подальших наукових звершень та сподіваємося на подальшу співпрацю!

 

З повагою, рада молодих вчених ДНУЗТ