Місто.Ідеї.Інновації:інструменти креативного розвитку Дніпра

Доцент ДНУЗТ Мозолевич Г. Я. взяв участь в обговоренні можливостей формування у місті цілісного інноваційного середовища

26 грудня, 2017
Картинка новость 4

19 грудня в офісі комунального підприємства «Агентство розвитку Дніпра» презентували програму муніципального розвитку міста на 2017 – 2021 роки. Вона включає проект «Місто. Ідеї. Інновації: інструменти креативного розвитку Дніпра», в рамках якого у місті проведуть заходи, спрямовані на розвиток інновацій.

Рада молодих вчених ДНУЗТ брала участь у презентації «Платформи міських інновацій» у Дніпрі, на базі комунікаційного майданчика «Агентства розвитку Дніпра». Організаторами заходу виступили: департамент інноваційного розвитку Дніпровської міської ради, Місто. Ідеї. Інновації. За підтримки ГО «Громадська рада Smart city» (м. Київ) та комунального підприємства «Агентство Розвитку Дніпра» Дніпровської міської ради. У програмі заходу були:

1. Презентація «Платформи міських інновацій»

2. Презентація програми муніципального розвитку м. Дніпра, зокрема: заходів та проектів інноваційного спрямування, серед яких конкурс «InnoDnipro», фестиваль Maker Faire Dnipro та ін.

Доцент ДНУЗТ, співзасновник громадської організації «Рада молодих вчених Дніпропетровської області» Мозолевич Григорій Якович взяв участь в обговоренні можливостей формування у місті цілісного інноваційного середовища та презентував інноваційні досягнення наших молодих науковців.

Рада молодих вчених ДНУЗТ

Використані фото www.obozrevatel.com