Всеукраїнська олімпіада за напрямом «Транспортні технології»

II етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Організація перевезень і управління на транспорті» за напрямом «Транспортні технології»

25 квітня, 2018
Картинка

У період 17-20 квітня 2018 р. у нашому університеті вже вдруге пройшов II етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Організація перевезень і управління на транспорті» за напрямом «Транспортні технології». Дніпро гостинно прийняв студентські команди із Києва, Одеси, Харкова, Запоріжжя, Сєверодонецька, Маріуполя та Кривого Рогу. Загалом близько 40 студентів з 13 університетів України змагались за перемогу в двох турах, що передбачали вирішення задач та комп’ютерне тестування за спеціальністю.

Від університету участь в олімпіаді взяли студенти факультету «Управління процесами перевезень» Гордєєв Микола (гр. УЗ1511), Литвин Сергій (гр. УЗ1511), Ярмоленко Наталія (гр. УЗ15130) та Детюк Ганна (гр. УЗ1413).

В напруженій, але цікавій боротьбі І місце в індивідуальному заліку посів Гордєєв Микола (Дніпропетровськийнаціональний університет залізничного транспорту ім. ак. В. Лазаряна), ІІ місцеХарченко Ігор (ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет»), ІІІ місце Шаргородська Єлизавета (Харківська національна академія міського господарства ім. О. М. Бекетова) та Ходурська Мар'яна (Національний авіаційний університет).

У командному ж заліку призові місця розподілились наступним чином:

І місце – Харківський національний автомобільно-дорожній університет

ІІ місце – Національний транспортний університет та Український державний університет залізничного транспорту

ІІІ місце – Одеський національний морський університет та Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка

Для учасників олімпіади також були організовані цікаві екскурсії по місту, зокрема, у Аерокосмічний центр та на одне з новітніх підприємств країни – «ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ».

Більше фото: //drive.google.com/drive/folders/1SkcUW12CXZbZr0vSwNOzwm9CBxyGhrse?usp=sharing