Два лідери освітнього процесу України та Європейського простору ....

Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна та Національна металургійна академія України об’єднують свої надбання, утворюючи Український державний університет науки і технологій.

24 травня, 2021
24052021

Два локомотиви, два лідери освітнього процесу України та Європейського простору – Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна та Національна металургійна академія України об’єднують свої наукові та дидактичні надбання, багаторічний досвід підготовки фахівців, інтелектуальний потенціал, утворюючи Український державний університет науки і технологій.

Процес об’єднання – це виважений крок, відповідь виклику часу, новий етап розвитку та світової інтеграції закладів вищої освіти України.

Сьогодні, коли  суспільство динамічно  розвивається, головними рисами нового технологічного стилю стають  сучасні інноваційні матеріали , енергоефективність та екологічність, втілення інформаційних технологій і штучного інтелекту у всі сфери діяльності.

В умовах, коли зникають грані між галузями знань, економіка та суспільство потребують фахівців, які володіють знаннями з різних сфер науки і технологій. Новий університет, спираючись на інтелектуальну спадщину двох навчальних закладів, покликаний забезпечити підготовку таких фахівців і пропонує цікаву та перспективну освіту нового рівня за широким колом затребуваних в ринкових умовах спеціальностей.

Переваги навчання в Українському державному університеті науки і технологій:

-    Взаємодоповнююче поєднання двох потужних лідерів вищої освіти - відтепер у єдиному університеті - створює унікальне освітнє середовище та є запорукою відповідності вимогам часу.

-    Ми володіємо усіма складовими пазлу, що відповідає новому технологічного укладу, - наноматеріали, робототехніка, інформаційні технології, логістика та посилені штучним інтелектом бізнес-технології.

-    Наш тип освіти є інтегральною складовою світових трендів, відкриваючи студентам набагато ширші можливості долучитися до міжнародних програм академічних обмінів з партнерами у США, Японії, Великобританії, Південній Кореї, Німеччині, Франції, Бельгії, Швеції та інших країнах.

-    Ми здатні підготувати фахівця з універсальними знаннями, готового вирішувати технологічні та соціально-економічні проблеми майбутнього, - це саме те, чого від нас вже вимагають роботодавці з України, країн Європи та світу.

На глобальному ринку працевлаштування нікому не будуть у потребі ті, чию кваліфікацію з успіхом замінить робот або штучний інтелект.

 

Новий університет набагато краще зможе підготувати фахівця для успішної міжнародної кар'єри ніж традиційні вузькопрофільні навчальні заклади.

Український державний університет науки і технологій гарантує:

-    прийом на місця державного замовлення;

-    якісну підготовку;

-    працевлаштування в Україні, країнах Європейського Союзу (Німеччина, Польща, Словакія та інші), Китаї;

-    високу заробітну платню;

-    кар’єрне зростання.

Тільки потужній університет здатний:

-   запропонувати широкий спектр затребуваних спеціальностей і програм підготовки;

-   забезпечити фундаментальну, загально технічну і професійну підготовку;

-   посилити практичну складову в навчанні;

-   залучити висококваліфікованих професорів, в тому числі з закордонних університетів;

-   організувати практику на підприємствах України, Європи та Азії;

-   здійснювати обмін студентами і забезпечити продовження навчання в провідних Університетах Європи та Китаю;

-   пропонувати глобальний ринок працевлаштування.

Тож тепер, розглядайте спеціальності (освітні програми) в площині вступу до Дніпровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна, як співзасновника потужного Українського державного університету науки і технологій.

На Вас чекають:

-   цікаві, затребувані в ринкових умовах спеціальності;

-   бюджетні місця;

-   стипендія;

-   кваліфіковані професори з міжнародним досвідом;

-   якісне навчання в Університеті зі стажуванням за кордоном;

-   яскраве, захоплююче студентське життя;

-   спортивні майданчики, басейн, секції, оздоровчо-спортивні бази та платформи для заняття улюбленим видом спорту.