Співпраця університету з професіоналами практиками

09 листопада 2022 р. був проведений семінар на тему «Комплексна система планування процесу перевезення зернових вантажів»...

21 листопада, 2022
Новости 4к

Співпраця університету з професіоналами практиками

 

Залучення професіоналів-практиків до освітнього процесу є одним з пріоритетних напрямків діяльності університету в освітній сфері.

Так, 09 листопада 2022 р. був проведений семінар на тему «Комплексна система планування процесу перевезення зернових вантажів».

Основним спікером семінару виступив заступник директора ТОВ «Вантаж+» к.т.н., доцент Семен ЦЕЙТЛІН.

 

В семінарі взяли участь викладачі та студенти факультетів «Управління процесами перевезень» та «Ком’ютерні технології та системи».

  

В своїй доповіді С. Цейтлін акцентував увагу на проблемах, які існують в плануванні залізничних перевезень зернових вантажів, їх причинах та можливих шляхах вирішення. Особливий інтерес серед студентів, які навчаються за освітніми програмами «Організація перевезень і управління на залізничному транспорті» та «Транспортно-експедиторська діяльність та логістика», а також серед викладачів цих освітніх програм викликала запропонована доповідачем інформаційна логістична система координації взаємодії між відправниками, власниками рухомого складу, перевізниками та отримувачами зернових вантажів.

За результатами дискусії між доповідачем, викладачами та студентами були напрацьовані певні пропозиції щодо удосконалення та впровадження запропонованої інформаційної системи планування перевезення зернових вантажів.

Активна участь професіоналів-практиків в освітньому процесі є важливим фактором підвищення його ефективності та сприяє набуттю студентами сучасних практичних знань безпосередньо від представників реального сектору економіки.