Розпочато конкурс «Залізничник-2018»

Конкурс проводиться за участю студентів технічних спеціальностей українських вищих навчальних закладів, переможці відвідають Міжнародну виставку у сфері залізничної техніки та інфраструктури InnoTrans 2018 у Німеччині.

21 лютого, 2018
Лого_конкурс_2

15 лютого благодійний Фонд Бориса Колесникова урочисто відкрив освітній проект для студентів транспортних спеціальностей «Залізничник-2018»

Журі проекту «Залізничник-2018» очолив екс-начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопишин. До складу журі також увійшли: експерт у сфері транспорту Олександр Кава та директор департаменту інтегрованих транспортних систем «Siemens Україна» Дмитро Черненький. Вони визначать 30 переможців конкурсу, які у вересні відвідають виставку транспортної техніки та систем InnoTrans 2018 в Берліні.

Організатори сподіваються, що до конкурсу доєднаються провідні транспортні та залізничні виші України. Участь у ньому прийматимуть студенти денної форми навчання. Проект пройде у два етапи. У березні конкурсантів чекає комплексне тестування з технічних дисциплін, теорії та історії галузі. А вже у травні фіналісти презентують власні проекти. Реєстрація у проекті триває до 26 березня.

Детальні умови та правила Конкурсу //kolesnikovfund.org/rules/railman-2018.pdf

Реєстрація //kolesnikovfund.org/ru/zheleznodorozhnik-2018