Кліматична освіта 2017 – нехай молодь вирішує!

Екологи нашого університету долучилися до програми другого форуму екологічної освіти – «Кліматична освіта 2017: Молодь вирішує!»

20 листопада, 2017
Yandex-Images-2015-12-13

Напередодні найважливішої екологічної події світу: Міжнародної конференції ООН щодо змін клімату (СОР 23), у столиці України відбувся Форум «Кліматична освіта 2017: Молодь вирішує!». Вже в другий раз викладачі, науковці та громадські активісти зі всіх куточків країни зустрічаються разом, щоб знайти загальний механізм екологічного просвітництва та упровадження освіти заради попередження наслідків глобальних змін клімату в Україні.

У програмі форуму прийняли участь і представники нашого університету – студенти та активісти екологічної спільноти #ECODIIT кафедри «Хімія та інженерна екологія».

Цього року ключовою темою обговорення форму стали питання впровадження інклюзивної екологічної освіти та взаємодії навчального та громадського середовища у реалізації екологічних освітніх проектів.

У рамках практичної частини форуму для учасників та гостей було проведено два треніги з кращими європейськими практиками екологічної освіти: «Міністерство екологічної магії» (від Колегії екологічної освіти «СвітОсвіт») та «Енергозбереження та кліматична освіта як платформа для діалогу між поколіннями» (від Альмут Таран з Незалежного інституту екологічних проблем, Німеччина).

З детальним фото звітом форуму можна ознайомитися на сторінці організаторів

Екологічна спільнота університету вдячна організаторам за можливість участі та партнерам з Центру екологічних ініціатив «Екодія» за фінансову підтримку участі представників університету у цьому заході