УДУНТ підтвердив статус лідера наукової діяльності України

Український державний університет науки і технологій достойно представлений своєю науково-видавничою діяльністю в щорічному Рейтингу університетів України за показниками Scopus ....

20 квітня, 2022
20042022

УДУНТ підтвердив статус лідера наукової діяльності України

 

Український державний університет науки і технологій достойно представлений своєю науково-видавничою діяльністю в щорічному Рейтингу університетів України за показниками Scopus (2022 р., квітень).

Традиційно кожного року в квітні здійснюється наукометричний моніторинг та публікується рейтинг українських вищих навчальних закладів (ЗВО) за показниками даних наукометричної бази Scopus.

Результати щорічного рейтингу складено за показниками цитованості наукових статей, опублікованих навчальними закладами чи їхніми фахівцями.

У 2022 р. в рейтинговій таблиці представлено 202 українських університети. які ранжовані за індексом Гірша – кількісним показником, що ґрунтується на кількості наукових публікацій та кількості їх цитувань.

Згідно з Рейтингом 2022 р. Український державний університет науки і технологій посів 36-е місце і впевнено входить у топ-50 лідерів ЗВО держави.

Синергія дидактики та високопрофесійних наукових шкіл двох відомих закладів вищої освіти України – Дніпровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна та Національної металургійної академії України, – сприяють становленню Українського державного університет науки і технологій як центру екосистеми європейського підходу до науки, освіти та підготовки бакалаврів / магістрів нової генерації.

Вітаємо спільноту Університету з прекрасним результатом спільної роботи колективу! Переконані, що у нас попереду ще багато досягнень!

 

Інформація з сайту Наукової бібліотеки - Перейти