Університет запрошує на навчання! Презентація спеціальностей

Університет запрошує на навчання! Спеціальність 144-ТеплоенергетикаЗа напрямами «Енергетичний Менеджмент», «Відновлювана Енергетика», «Інженерні Мережі Будинків і Споруд»

19 липня, 2022
Fig1

УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ НАУКИ І ТЕХНОЛОГІЙ

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ

«ІНСТИТУТ ПРОМИСЛОВИХ І БІЗНЕС ТЕХНОЛОГІЙ»


КАФЕДРА  ЕНЕРГЕТИЧНИХ СИТЕМ ТА ЕНЕРГОМЕНЕДЖМЕНТУ 

 

Оновлена програма для Бакалаврів, Магістрів та Аспірантів спеціальності 144 – Теплоенергетика передбачає підготовку юнаків та дівчат за напрямами:

  • Енергетичний Менеджмент

  • Відновлювана Енергетика

  • Інженерні Мережі Будинків і Споруд

 

Вона відповідає сучасним тенденціям розвитку галузі у Європейському Союзі з акцентом на управління та аналіз систем генерації, передачі та споживання енергоресурсів у комунальному секторі та промисловості.

 

    

 

Програма відрізняється посиленим блоком дисциплін «Комп'ютерна підготовка», «Інформаційні Технології» та «Іноземна мова», що забезпечує швидку інтеграцію випускників у професійне середовище провідних компаній-роботодавців України.

Відмінною особливістю для випускників технікумів та коледжів є можливість отримання ступеню Бакалавра за 1 рік 10 місяців.

Навчання здійснюють кваліфіковані викладачі з багаторічним практичним досвідом у галузі, серед яких: атестовані енергоменеджери – розробники та виконавці енергоощадних проектів у м. Дніпро, інженери з інсталяції та експлуатації сонячних електростанцій та геліосистем теплопостачання, учасники міжнародних науково-дослідницьких проектів за підтримки Департаменту Енергетики США та Європейської Комісії,учасники муніципальної енергетичної реформи під егідою Фонду Енергоефективності, місійАгенції з Міжнародного Розвитку USAID та Німецького Товариства Міжнародного Співробітництва GIZ GmbH в Україні, переможці державних конкурсів.

Ключовим завданням колективу кафедри є підготовка провідних фахівців, які можуть швидко адаптуватися до викликів економіки та працювати на посадах:

  • Енергоаудитор

  • Менеджер проектів енергозбереження

  • Менеджер з експлуатації енерготехнологічного обладнання

  • Інженер-проектувальник / інженер – конструктор

  • Енергетик підприємства

  • Державний інспектор з енергозбереження

 

Презентації спеціальностей:

Презентація 

Буклет

 

Контактна інформація:

Кафедра енергетичних систем та енергоменеджменту

49005, Дніпро, пр. Гагаріна 4, кім. 109

Завідувач кафедри ЕСЕМ, професор, доктор наук

Валерія ПІНЧУК

[email protected]

095 522-22-23