Конкурс «Розумним Бути Модно»

Студенти та абітурієнти ДНУЗТ мають можливість взяти участь та поборотися за перемогу та отримання гранту на оплату навчання

19 червня, 2019
Розумний

Починаючи з 27 травня 2019 року проводиться всеукраїнський конкурс серед студентів закладів вищої освіти. Cтуденти та абітурієнти Дніпровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна (ДНУЗТ) також мають можливість взяти участь та поборотися за перемогу та отримання гранту на оплату навчання

Організатором конкурсу виступає міжнародна компанія Open Media Group за підтримки партнерів:

Стати конкурсантом мають змогу студенти Дніпровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна (ДНУЗТ) всіх курсів та факультетів, денної або заочної форми навчання, державного замовлення чи контрактної основи

Конкурсантам запропоновано написати невелику наукову роботу в вигляді есе. Основна тематика для написання: «Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЕС»

Праця має відображати особистий погляд конкурсанта на проблематику, обрану за одним або декількома напрямами. Проблематика та напрями обираються конкурсантами довільно і можуть охоплювати такі дисципліни:

  • Економіка;
  • Менеджмент;
  • Маркетинг;
  • Психологія;
  • Політологія;
  • Журналістика.

В роботі обов’язково мають міститися: постановка питання, індивідуальне бачення проблематики студентом, напрямки та шляхи покращення, висновки.  Оформлюватися праця повинна як есе, мати об’єм від 1 до 30 стандартній аркушів А4 в електронному форматі (.doc).

Більш детально правила написання, а також умови конкурсу за посиланням.

 

Оцінювання конкурсних робіт здійснюватиметься незалежним журі. Автори трьох найкращих робіт винагороджуються:

1-е місце – грошовий грант на оплату річного навчання;

2-е місце – грошовий грант на оплату навчання за 6 місяців;

3-є місце - грошовий грант на оплату 3 місяців навчання.

 Студенти державної форми навчання отримають грошові гранти у вигляді стипендій, відповідно до розміру оплати за навчання.

Особлива увага приділяється вираженню самостійної думки конкурсантів в науковій роботі. Для запобігання копіювання матеріалів з відкритих джерел, всі роботи будуть проходити перевірку унікальності. Рекомендовані значення унікальності та рерайтингу - >85%.

 

Терміни проведення конкурсу:

Конкурс стартує з 27.05.2019.

Прийом конкурсних робіт розпочинається 25.06.2019 р.

Deadline – 30.09.2019 р.

Оцінювання конкурсних робіт експертною радою - до 20.10.2019.

Оголошення переможців – 23.10.2019 року.

 

З повагою, рада молодих вчених ДНУЗТ