Всеукраїнська олімпіада зі спеціальності «Транспортні технології (за видами)»

II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Транспортні технології (за видами)»

18 квітня, 2019
картинка

У період 09-11 квітня 2019 р. у нашому університеті втретє пройшов II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Транспортні технології (за видами)». Дніпро гостинно прийняв студентські команди з Києва, Одеси, Харкова, Запоріжжя, Сєверодонецька, Тернополя, Маріуполя, Кривого Рогу та Кропивницького. Загалом близько 50 студентів з 13 закладів вищої освіти України змагались за перемогу в двох турах, що передбачали вирішення задач та комп’ютерне тестування за спеціальністю.

Від університету участь в олімпіаді взяли студенти факультету «Управління процесами перевезень» Козелло Артем (гр. УЗ1823), Кись Денис (гр. УЗ1823), Ярмоленко Наталія (гр. УЗ1823) Огурцова Ірина (гр. УЗ1512), Сентюрін Сергій (УА1511).

В напруженій, але цікавій боротьбі І місце в індивідуальному заліку посіла Огурцова Ірина(Дніпровський національний університет залізничного транспорту ім. ак. В. Лазаряна), ІІ місцеУдовиця Оксана (Одеський національний морський університет) та Нечепоренко Валерія (ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет»), ІІІ місцеСиротюк Марія (Національний авіаційний університет) та Шаргородська Єлизавета (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова).

Для учасників олімпіади також були організовані цікаві екскурсії містом, зокрема, в Історичний музей ім. Д. Яворницького та музей АТО.

Більше фото.

 

З повагою, рада молодих вчених ДНУЗТ