Реалізація програми Erasmus+ в ДІІТі.

Студенти факультету «Управління процесами перевезень» долучились до всесвітнього флешмобу із святкування програми Erasmus+, що відбувся 15-17 жовтня 2020 р.

16 жовтня, 2020
erasmus

Дніпровський національний університет залізничного транспорту є активним учасником європейської програми Erasmus+, яка підтримує проекти, партнерство та мобільність у сфері освіти. Так, в університеті в рамках реалізації міжнародного проекту «Crisis and Risk Engineering for Transport Services» за програмою Erasmus+ у 2020 р. розпочато підготовку магістрів за новою спеціальністю «Логістика та ризик-кризове управління на транспорті».

15-17 жовтня 2020 року відбувся всесвітній флешмоб із святкування програми Erasmus+, до якого долучились студенти факультету «Управління процесами перевезень». У рамках флешмобу було проведено бізнес-гру «Управління ризиками в ланцюгах постачання», у ході якої студенти змогли випробувати свої сили в ризик-менеджменті при організації доставки готової продукції від постачальників до кінцевих споживачів різними видами транспорту.

@NEOinUkraine
@CrengErasmus