Кваліфікаційний семінар за програмою UNIDO

Науковці ГНДЛ «Охорона навколишнього середовища на залізничному транспорті» прийняли участь у семінарі підвищення професійної компетентності «Впровадження системи енергетичного менеджменту» за проектом UNIDO – GEF Project UKR IEE

15 грудня, 2017
Новина проекту UNIDO

14-15 грудня 2017 року у приміщенні Дніпропетровської торгово-промислової палати пройшов спеціалізований семінар «Впровадження системи енергетичного менеджменту» у рамках міжнародного проекту UNIDO ‑ GEF «Introduction of Energy Management System Standard in Ukrainian Industry». Заходи цього проекту організовані під егідою Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Організації об’єднаних націй з промислового розвитку (UNIDO).

 

У ключових сесіях та практичних кейсах семінару прийняли участь науковці ГНДЛ «Охорона навколишнього середовища на залізничному транспорті» та екологи кафедри «Хімія та інженерна екологія» нашого університету.

 

За два дні інтенсивного навчання учасники семінару ознайомились з європейськими практиками енергетичного менеджменту підприємств та особливостями планування збалансованого використання енергії в Україні. В рамках практичних кейсів наукові університету здобули навики планування та тривалого удосконалення показників енергоспоживання відповідно до міжнародних стандартів ISO 50001, спеціалізованих директив ЄС та практик профільних комітетів ООН.

 

Сорока Максим

ГНДЛ «ОНС»