Запрошуємо студентів взяти участь у конференції

Конференція «Перспективи розвитку озброєння та військової техніки в Державній спеціальній службі транспорту. Застосування сучасних технологій та матеріалів при будівництві та відновленні транспортної інфраструктури»

15 квітня, 2021
15042021

21. 05. 2021 р. Кафедрою військової підготовки спеціалістів Державної спеціальної служби транспорту Дніпровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна проводитиметься міжвузівська науково-практична студентська конференція «Перспективи розвитку озброєння та військової техніки в Державній спеціальній службі транспорту. Застосування сучасних технологій та матеріалів при будівництві та відновленні транспортної інфраструктури»

Робота Конференції організована в таких секціях:
 

Секція 1. Перспективи і ефективність застосування сучасних засобів механізації для будівництва та відновлення верхньої будови колії частинами Держспецтрансслужби.

Секція 2. Сучасні тенденції використання новітніх зразків містобудівельної техніки, технологій при будівництві та відновленні штучних споруд частинами Держспецтрансслужби.

Секція 3. Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні машини і обладнання. Обґрунтування їхнього застосування в структурних підрозділах Держспецтрансслужби.

Секція 4. Обґрунтування факторів ефективності автоматизації розрахунків перевезення військових частин.

Секція 5. Актуальні питання планування і управління військовими ресурсами повного життєвого циклу спроможностей згідно стандартів НАТО в практичній діяльності Держспецтрансслужби.

 

Робочі мови конференції: українська та англійська:

ГРАФІК РОБОТИ:

(EET, час за Києвом)

21 травня 2021, м. Дніпро, Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна, Палац культури студентів.

8.00 - 10.00 – реєстрація учасників

10.00 - 12.15 – пленарне засідання

13.3016.30 – робота по секціях

16.35 – 16.45 – закриття конференції

ВИМОГИ** ДО ФОРМАТУВАННЯ ТЕЗ:

  • Формат файлу: DOCX.
  • Формат сторінки: А4.
  • Поля сторінки, мм: ліве 22,5; праве 22,5; верхнє 20; нижнє 30.
  • Шрифт: Times New Roman, 12 пт.
  • Інтервал між рядками: одинарний.
  • Максимальна кількість сторінок в одній тезі: 2.

ПОСЛІДОВНІСТЬ** ВИКЛАДЕННЯ МАТЕРІАЛІВ:

1. Назва доповіді. (Великими літерами, вирівнювання по центру).

2. Прізвище та ініціали автора(ів). (Вирівнювання по центру).

3. Назва організації(й). (Вирівнювання по центру).

4. Повне ім’я автора(ів) (англійською) та після крапки – назва доповіді (англійською). (Вирівнювання по ширині).

5. Анотація (англійською). (Вирівнювання по ширині).

6. Основний текст тез доповіді. (Вирівнювання по ширині).

 

Електронні версії тез доповідей, заявки на участь просимо надати до 20 квітня 2021 р. до оргкомітету (Кафедра військової підготовки спеціалістів Держспецтрансслужби, ауд. 418) або надіслати на електронну адресу: [email protected].

КОНТАКТИ:

телефон:

 +38 (056) 739-19-09

email:

[email protected]

або        

[email protected]

Сергій Істін,  Ігор Крамар.

Мультимедійні презентації та відеоматеріали, які супроводжують доповіді, додаються окремим файлом разом із тезами.

Відповідальність за зміст матеріалів у тезах несуть автори. Науковий комітет залишає за собою право відхилити тези, які не відповідають напрямам роботи Конференції.

**Тези, які не відповідають цим вимогам, або були подані пізніше граничного терміну, до розгляду не приймаються.

Під час проведення Конференції буде дотримано протиепідемічних заходів, запроваджених Постановами Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID‑19, спричиненої коронавірусом SARS‑CoV‑2»; від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID‑19, спричиненої коронавірусом SARS‑CoV‑2» та затверджених Постановою Головного державного санітарного лікаря від 22.08.2020 № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID‑19)».