«Новітні технології: покращення сьогодення та вплив на майбутнє»

Запрошуємо взяти участь у ІІ Міжнародній науковій мультидисциплінарній конференції студентів та молодих учених «Modern Technologies: Improving the Present and Impacting the Future» іноземними мовами

10 жовтня, 2018
картинка

Шановні колеги, аспіранти та студенти!!

 

Запрошуємо Вас взяти участь у ІІ Міжнародній науковій мультидисциплінарній конференції студентів та молодих учених «Modern Technologies: Improving the Present and Impacting the Future» («Новітні технології: покращення сьогодення та вплив на майбутнє») іноземними мовами, яка відбудеться 22 листопада 2018 року, м. Дніпро у Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна.

Це можливість поділитися досвідом професійного й міжкультурного спілкування іноземними мовами з вітчизняними та іноземними студентами і молодим науковцям. Сподіваємося, що наш захід сприятиме іншомовній комунікації та обміну науковими ідеями з різних галузей сучасних досліджень. Конференція є нагодою для молоді продемонструвати свій науково-дослідницький потенціал та професійно орієнтоване володіння іноземною мовою в полікультурному оточенні.