«Мости та тунелі: теорія, дослідження, практика»

У нашому університеті відбулась VI науково-практична конференція «Мости та тунелі: теорія, дослідження, практика»

10 жовтня, 2018
Картинка

4-5 жовтня 2018 року в Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна відбулася VI науково-практична конференція «Мости та тунелі: теорія, дослідження, практика».

Метою конференції було обговорення проблем теорії і практики будівництва і експлуатації мостових, тунельних і фундаментних конструкцій. Конференція спрямована на зміцнення і поглиблення науково-виробничих зв’язків, проведення спільних робіт в галузі розробки нових конструкцій мостів і тунелів, залучення інвестицій у відповідній галузі країн-учасниць конференції.

У роботі конференції взяли участь понад 50 представників з 9 наукових, навчальних і промислових організацій.

Конференція проведена в рамках пленарного засідання і доповідей учасників конференції. На пленарному засіданні заслухано 5 доповідей, на секційних засіданнях – 19. Були розглянуті актуальні питання будівництва і експлуатації інженерних об’єктів залізничного транспорту. Доповіді свідчать про те, що заклади вищої освіти, науково-дослідні організації і промислові підприємства активно працюють над рішенням актуальних задач в галузі мосто-, тунеле- і фундаментобудування.

В результаті обговорення доповідей і виступів, учасниками ухвалено, що наступну VІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Мости та тунелі: теорія, дослідження, практика» слід провести в 2020 році.