Вітаємо з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, які зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги

10 травня, 2018
Картинка

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні або День перемоги – державне свято, яке офіційно відзначають 9 травня, розпочинаючи зі 2016-го року.

«День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні» встановлено як державне свято внаслідок ухвалення 9 квітня 2015 року Верховною Радою України проекту закону № 2539 «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років» в рамках голосування за пакет законів про декомунізацію

Щиро вітаємо ветеранів Другої світової війни!

Цей дійсно святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу Перемогу, ми схиляємо голову перед священною пам’яттю загиблих.

Висловлюємо свою безмежну синівську вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення. Низький уклін Вам за це!

Ми пам’ятаємо тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Прийміть найтепліші побажання міцного здоров’я, затишку та благополуччя. Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.

Мирного неба Вам та Вашим родинам! Нехай в Ваших домівках завжди панують мир, спокій та достаток.

 

Ректорат та органи студентського самоврядування

Дніпропетровського національного

університету залізничного транспорту

ім. академіка В. Лазаряна

 

 

Використані матеріали сайтів: www.holiday.zubrila.com та www.detector.media