Увага!!! Опитування.

Опитування за проектом UAScience.reload передбачає розробку рекомендацій для державних органів, наукових установ, закладів вищої освіти, інших організацій в Україні і за кордоном, міжнародних, інституцій для підтримки української науки...

7 листопада, 2022
07112022

Директорат науки та інновацій Міністерства освіти і науки України запрошує науковців закладів вищої освіти та наукових установ, що належать до сфери управління МОН, в рамках проекту UAScience.reload долучитися до другої хвилі опитування українських науковців в часи війни. Перейти

Проект UAScience.reload передбачає розробку рекомендацій для державних органів, наукових установ, закладів вищої освіти, інших організацій в Україні і за кордоном, міжнародних, інституцій для підтримки української науки.

Зокрема, перша хвиля опитування охопила понад 2000 вчених, а його результати дозволили встановити основні потреби науковців та відобразити реальну ситуацію, яка виникла в перші місяці війни. Отримані дані стали підґрунтям для формування запитів про створення програм допомоги українським науковцям, інформація отримала розголос на тематичних конференціях, у пресі, знайшла відображення у наукових дослідженнях.

Результати першої хвилі опитування можна переглянути на сайті проекту UAScience.reload - Перейти.  Опитування є анонімним, його результати будуть використані в узагальненому вигляді.