«Noosphere StudTechFest» – ДНУЗТ

Мета заходу: показати студентам можливість розвитку в науці і практичній діяльності та надати місце для практики в Noosphere Engineering School

7 листопада, 2017

StudTechFest - одноденний захід – виставка наукових досягнень, проектів і розробок студентів. Даний захід організовується з ініціативи Noosphere Engineering School за допомогою Молодіжного центру Дніпропетровщини та студради ДНУЗТу.

Мета заходу: показати студентам можливість розвитку в науці і практичній діяльності (свої проекти, підключення до роботи на існуючі проекти), привернути увагу студентів до застосування університетський теоретичних знань, надати місце для практики в Noosphere Engineering School.

Формат заходу: презентація існуючих проектів і набір студентів в ці команди, формування ініціативних груп та "ведення" їх для створення нових проектів.

 

ПЛАН ЗАХОДУ « Noosphere StudTechFest»

ДНУЗТ, що відбудеться 8 листопада 2017 року в актовій залі ДНУЗТ (Палац культури ДНУЗТ, 2 поверх)

Модератор заходуТетяна Дьоміна.

 

ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ:

(Хол перед актовою залою)

1600 – 1630 – Реєстрація учасників. Інтерв‘ю прес-служби університету та запрошених представників преси та мас-медіа з гостями та учасниками заходу.

1630 – 1730 – Робота експозони інноваційних розробок інжинірингової школи Noosphere («ArtOS» -Іван Яцуба, Олексій Самойлов, «Моя поліція» - Дмитро Подворчанський, Олексій Самойлов, «Робототехніка» - Игор Гомілко, Михайло Фесенко

(Актова зала)

1630 – 1640 – Презентація заходу модератором.

1640 – 1650 – Вітальне слово представника Ноосфери інноваційні технології для збереження екосистем; взаємодія з університетами та перспективи участі університетів в Start-Up проектах. Доповідач: Михайло Рябоконь.

1650 – 1700 – Презентація інноваційної розробки «ArtOS». Доповідач: Іван Яцуба.

1710 – 1720 – Презентація інноваційної розробки «Моя поліція». Доповідач: Дмитро Подворчанський.

1720 – 1730 – Презентація робототехнічних розробок. Доповідач: Михайло Фесенко.

1730–1740 – Про грантові заходи Noosphere для студентів та дослідників. Доповідач: Тетяна Булана.

1740–1800 – Збір у команди, кава брейк

1830–1900 – Зустріч з менторами, організація подальшої роботи в командах, розіграш сертифікатів (у квест-кімнати і т.п.).

Проекти:

PowerBox

qPointer

Sence Brige

Розумна розетка

Моя поліція

ArtOS

Марсохід

Коптери