Щасливого Різдва!

Цими днями мільйони людей відзначають Різдво Христове – величне, чарівне свято, символ найкращих людських чеснот – любові, доброти та милосердя, яке наповнює серця добром і несе радість у кожну домівку...

6 січня, 2023
2512

Цими днями мільйони людей відзначають Різдво Христове – величне, чарівне свято, символ найкращих людських чеснот – любові, доброти та милосердя, яке наповнює серця добром і несе радість у кожну домівку!  

Сяйво Різдвяної зірки дарує нам нові сподівання, віру в щасливе майбутнє, любов до ближнього – саме ті високі духовні цінності, заради яких народився Христос та завдяки яким формується людина. Тому звичайні та водночас дуже важливі істини, які сповідує Господь, мають бути фундаментом для інтелектуального розвитку людини, її рівня освіченості, душевної краси й гармонії. Саме з очищення душевних помислів розпочинаються всі дива й реалізуються бажання. 

Щиро бажаємо, щоб у кожній родині був мир і спокій, гармонія і достаток. Нехай життя наповниться чудовими моментами, щасливими посмішками та добротою людських сердець.  

Щастя, добробуту і процвітання в кожну родину та кожну оселю. а здобувачам освіти зичемо успіхів у навчанні, викладачам – мудрості й натхнення! Нехай здійсняться найзаповітніші мрії! Щасливого Різдва! 

 

Адміністрація університету.