«Школа молодого лідера 2018»

Департамент освіти і науки ДніпроОДА та Рада молодих вчених Дніпропетровської області провели освітньо-науковий проект «Школа молодого лідера 2018» за активною участю представників ДНУЗТ

4 грудня, 2018
Картинка

З 23 по 25 листопада 2018 року в с. Орлівщина Новомосковського району Департаментом освіти і науки ДніпроОДА та Радою молодих вчених Дніпропетровської області було проведено освітньо-науковий проект «Школа молодого лідера 2018».  Однією з організаторів заходу була старший викладач кафедри «Управління проектами, будівлі та будівельні матеріали» та «Економіка та менеджмент» і заступник голови ради молодих вчених Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна Леоненко Ольга Валеріївна.

Метою школи було удосконалення правових компетентностей молодих вчених в їх професійній діяльності, підвищення професійних знань у розрізі інтеграції Європейських норм освіти і науки, досягнення якісно нового рівня правової взаємодії на різних рівнях.

В перший день урочисто відкрив захід заступник директора департаменту Антон Демура. Виступ був присвячений сучасному стану та перспективам розвитку післяшкільної освіти всіх рівнів. Також виступив голова ради молодих вчених Дніпропетровської області Олександр Іжболдін, який зазначив важливість проведення подібних науково-освітніх проектів.

Протягом трьох днів учасники прослухали лекції-тренінги справжніх професіоналів своєї справи: Юрія Шевцова, Аллу Балагу, Ірину Грицай та Володимира Шаблистого. Тренінги, насичені корисною інформацією та цікавими практичними завданнями, дозволили провести школу на дуже високому рівні. На завершення заходу учасники отримали сертифікати. Однією із активних учасниць заходу стала докторант кафедри «Управління проектами, будівлі та будівельні матеріали», доцент кафедри «Економіка та менеджмент», голова ради молодих вчених Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна Гордєєва Інна Олександрівна.

Молоді вчені Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна висловлюють щиру вдячність департаменту освіти і науки ДніпроОДА: Олексію Полторацькому, Антону Демурі, Любові Кравченко, Наталії Корзун та раді молодих вчених Дніпропетровської області  за можливість провести цей захід, під час якого дослідники змогли удосконалити правові компетенції в їх професійній діяльності та підвищити професійні знання у розрізі інтеграції Європейських норм освіти і науки. Керівництво регіону завжди підтримує наші ідеї, що дозволяють покращувати рівень життя молоді!

#рмвдо #школамолодоголідера #рмвдніпропетровськоїобласті #рмвднузт

 

З повагою,

Рада молодих вчених ДНУЗТ