Краща Рада – Рада молодих вчених ДНУЗТ!

Вже другий рік Рада молодих вчених нашого університету посідає перше місце у конкурсі «Краща Рада молодих вчених»

4 грудня, 2018
Картинка

29.11.2018 року Департаментом науки і освіти Дніпропетровської області підведені та оголошені підсумки щорічного конкурсу «Краща Рада молодих вчених».

В цьому році Рада молодих вчених Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна посіла 1 місце.

Цей конкурс проводиться облдержадміністрацією з метою виявлення талановитих молодих учених, сприяння їх професійному росту при вирішенні конкретних проблем інноваційного розвитку Дніпропетровської області, сприяння підвищення ефективності діяльності рад молодих вчених. Конкурс «Краща рада молодих вчених» оцінює ефективність роботи рад молодих вчених ВНЗ та НДУ Дніпропетровської області.

Хочеться відмітити, що в попередньому році рада молодих вчених університету зайняла також 1 місце і зберігає добрі традиції лідерства в організаційній та науковій діяльності серед молодих вчених за для того, щоб Дніпропетровська область стала науково-освітнім центром в Україні та Європі.

Молоді вчені Дніпропетровської області висловлюють щиру вдячність департаменту освіти і науки ДніпроОДА: «Ми вдячні, що керівництво області підтримує всі ініціативи молодих вчених на шляху досягнення поставлених цілей у контексті нових академічних цінностей та освітньо-наукових стандартів Дніпропетровської області».

 

Вітаємо переможців!

Рада молодих вчених ДНУЗТ