Захід «Від мрій до дій» пройшов території ДНУЗТ

Більше 300 молодих людей зі всієї України приїхали до нашого ВИШу, щоб долучитись до активностей U-Report

4 вересня, 2017
UNICEF_Logo

Масштабний захід «Від мрій до дій» пройшов влітку у Дніпрі на території Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна.

Більше 300 молодих людей зі всієї України приїхали до нашого ВИШу, щоб долучитись до активностей U-Report, взяти участь у воркшопах та фішбоул-дискусії, а на завершення ще й допомогти у облаштуванні відкритого парку. Було багато спілкування, фарби, сонця, посмішок, фото та танців

Дивіться фото тут.

Від керівника програм зі здоров’я та розвитку молоді Українського представництва Дитячого Фонду Об’єднаних Націй Олени Сакович надійшов лист подяки за підтримку у проведенні цього закладу:

«Завдяки Вашій (Олександре Миколайовичу) підтримці у Дніпрі команда проекту U-Report успішно підготувала та реалізувала захід U-Report «Від мрій до дій»…

Завдяки допомозі співробітників університету, захід відбувся ефективно та відповідно до плану….. Особливу подяку за підтримку висловлюємо Проректору з адміністративно-господарської частини Дмитру Корнієвичу Яценку.

Спільними зусиллями ми не тільки надихнули молодих учасників до соціальної активності, а й надали їм знання у різних тематиках та разом принесли позитивні зміни у життя університету…..»