Гордість Львівського коледжу ДНУЗТ

Андрій Гиз – студент ЛКТІ ДНУЗТ – серед сорока кращих студентів, які отримають академічні стипендії імені Героїв Небесної Сотні

3 вересня, 2019
Гиз сайт

Студент четвертого курсу Львівського коледжу транспортної інфраструктури ДНУЗТ Андрій Гиз – серед сорока кращих студентів закладів вищої освіти, які цього року вперше отримають академічні стипендії імені Героїв Небесної Сотні. Він отримав одну з двох призначених стипендій за спеціальністю «залізничний транспорт» – імені Героя Небесної Сотні Владислава Зубенка, який працював на Південній залізниці та загинув на Майдані від кулі снайпера.

Ця академічна стипендія затверджена задля підтримки активної цілеспрямованої молоді, яка намагається впроваджувати в життя цінності, за які боролися Герої Небесної Сотні. Цього року на здобуття стипендії заклади вищої освіти номінували 92 студентів. Із них конкурсна комісія за участю представників родин героїв відібрала 40 кращих.

Номінуючи Андрія Гиза, у коледжі врахували високу успішність студента, відсутність у нього дисциплінарних порушень, активну участь у громадському та спортивному житті коледжу та творче мислення у виконанні завдань.

 

Детальна інформація.