Абсолютна перемога молодих науковців ДНУЗТ

Молоді науковці та студенти нашого університету посіли призові місця у всіх номінаціях конкурсу «Виробництво. Технології. Екологія»

3 липня, 2017
zelena_hvilya

15 червня 2017 року у актовому залі Індустріального коледжу м. Кам’янське відбувся фінал конкурсу наукових робіт та технічних розробок студентів та молодих вчених «Виробництво. Технології. Екологія» у рамках циклу просвітницьких заходів «Зелена хвиля». Для участі у цьогорічному конкурсі творчий колектив кафедри «Хімія та інженерна екологія» та ГНДЛ «Охорона навколишнього середовища на залізничному транспорті» підготував три наукові роботи у галузях чистого виробництва, природоохоронних технологій та екології:

За рішенням журі команда нашого університету отримала безпрецедентну перемогу у всіх номінація цього конкурсу!

  • Колектив студентів 635 групи Шкода Євгеній та Ханін Анатолій посліди І місце та спеціальну номінацію «Краща наукова робота» за інноваційну розробку утилізації твердих побутових відходів та опалого листя зокрема.
  • Аспірантка кафедри «Хімія та інженерна екологія» Алла Самарська посіла ІІ місце у номінації «Екологія» за комплексне наукове дослідження вмісту сполук важких металів в межах міста Кам’янське.
  •  Магістр-еколог 655М групи Микола Калимбет посів ІІІ місце у номінації «Технології» за інноваційні способи синтезу вуглецевих сорбентів на основі відходів кавової промисловості.

Усі переможці конкурсу отримали пам’ятні відзнаки від Дніпропетровської міжрегіональної екологічної асоціації (головний організатор конкурсу) та цінні та корисні призи від меценату цього річного конкурсу – ПАТ Дніпровський металургійний комбінат.

З перебігом конкурсу та інтерв’ю учасників можна ознайомитись за посиланням.

Колектив кафедри «Хімія та інженерна екологія» спільно з науковцями ГНДЛ «Охорона навколишнього середовища на залізничному транспорті» щиро вітає молодих вчених з визначною перемогою та бажає сил і натхнення для майбутніх звершень.