Енергооптимальні технології, логістика та безпека на транспорті

У Львові відбулася чергова Міжнародна науково-практична конференція «Енергооптимальні технології, логістика та безпека на транспорті»

2 жовтня, 2019
Конф_Львов

Потреба у проведенні даної конференції виникла у зв'язку з реформуванням залізничного транспорту відповідно до вимог законодавства ЄС, що передбачає нову модель ринку залізничних перевезень, очікуваний вихід на ринок конкурентоздатних, ефективних, мобільних учасників - як приватних, так і державної форми власності.

Ініціаторами проведення конференції стали Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, громадська організація «Лінія102.Юа» та Західний центр Українського відділення «Міжнародного центру наукової культури – Всесвітня лабораторія» (м. Львів).

До участі у конференції запрошувалися керівники і представники виробничих підприємств, наукових установ та навчальних закладів транспортної галузі України, Польщі, Німеччини та інших країн. На конференції були заслухані та обговорені нові результати теоретичних і експериментальних досліджень, а також розглянуті актуальні питання розвитку науки і техніки у наступних напрямках:

– енергооптимальні технології, енергоефективність та енергетичний менеджмент на транспорті;

– екологічність рухомого складу та об'єктів транспортної інфраструктури;

– інтероперабельність, безпека та сертифікація на транспорті;

– сучасні технології організації міжнародних перевезень та логістика;

– транспортний дизайн;

– взаємодія залізниць і промислових підприємств.

Робочі мови конференції: англійська, українська та польська.

 

Детальна інформація та збірник матеріалів.

 

З повагою, рада молодих вчених ДНУЗТ