Business on the move. Logistic gamers and professionals

За ініціативою компанії «5PL» в ДНУЗТ відбулася логістична гра «Business on the move», в якій взяли участь студенти 4-го курсу факультету «Управління процесами перевезень»

2 квітня, 2018
Avvftar

22 березня 2018 року в Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна за ініціативою компанії «5PL» при сприянні адміністрації університету, зокрема завідуючих випускаючими кафедрами «Управління експлуатаційною роботою» та «Станції та вузли», відбулася логістична гра «Business on the move», в якій прийняли участь студенти 4-го курсу факультету «Управління процесами перевезень».

«Business on the move. Logistic gamers and professionals» – це ігрові змагання на основі британської настільної логістичної бізнес-стратегії «Business on the move». Дана гра була анонсована розробниками на засіданні штаб квартири FIATA (всесвітньої федерації міжнародних експедиторських асоціацій) у 2016 році та наразі набуває популярності у логістичній сфері як інструмент не лише для проведення дозвілля, але й як модель для вивчення бізнес процесів у ланцюгах постачань.

Модераторами гри від компанії «5PL» виступили Лобода Геннадій Геннадійович та Жук Вікторія Петрівна.

В грі приймали участь три команди студентів, по чотири учасника в кожній. За результатами гри найкращі студенти були нагороджені сертифікатами на навчання на тренінгах та майстер-класах компанії «5PL». Переможцем за результатами було визнано студентку групи УЗ1413 (443) Владлену Репях!