ДІІТ визнано лідером інновацій в освіті у 2019 році!

За результатами розгляду конкурсних робіт ДНУЗТ удостоєно почесного звання «Лідер інновацій в освіті», нагороджено Почесною нагородою та дипломом

1 листопада, 2019
Картинка

22-24 жовтня 2019 року в Київському Палаці дітей та юнацтва за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, а також Національної академії педагогічних наук України відбулась Одинадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті».

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» – найбільший в Україні професійний форум освітніх і науково-педагогічних інновацій, який з 2009 року представляє інноваційні досягнення національних і закордонних закладів освіти; експозиції сучасного навчального обладнання і дидактичних засобів, електронних ресурсів, інноваційних програм і рішень для освітнього процесу.

У 2019 році в роботі виставки взяло участь більше 500 учасників із 25 регіонів України, Чехії, Словаччини, Польщі, Франції, США, Білорусії, зокрема:

– заклади вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукових установ, закордонних закладів освіти й міжнародних освітніх агенцій;

– заклади загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, обласних і міських органів управління освітою;

– заклади професійної (професійно-технічної) освіти, навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів);

– виробники й постачальники засобів навчання, проектів, сучасних програм і рішень для сфери освіти й науки, видавництва, освітні портали.

Команда ДІІТу взяла участь у конкурсі на отримання почесного звання «Лідер інновацій в освіті» з роботою, в якій було представлено інновації у впровадженні системи дистанційної освіти в навчальному процесі нашого університету. Переможців визначено на підставі експертних оцінок науковців і фахівців ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» й установ Національної академії педагогічних наук України. За результатами розгляду конкурсних робіт ДНУЗТ удостоєно почесного звання «Лідер інновацій в освіті», нагороджено Почесною нагородою та дипломом.